CORONA PROTOCOL

HET PROTOCOL

Goed nieuws voor onze jumpers! 

Binnen de huidige Corona maatregelen is het mogelijk om bij ons te komen jumpen. Los van de al eerder genomen maatregelen: Was je handen regelmatig, blijf thuis bij klachten en voor iedereen van 18 jaar en ouder houd 1,5 meter afstand.

Let op boven de 30 ouderen moeten wij u de toegang weigeren. Tip! breng de kids en haal ze weer op na de jumpsessie.

Horeca gedeelte: Door de huidige omstandigheden mogen wij maar 30 volwassen personen ontvangen in ons horeca gedeelte. Wij zullen u bij binnenkomst een eigen tafel aanbieden en vragen u om aan deze tafel te blijven zitten. Uiteraard houd u ten alle tijden 1.5 afstand van de andere bezoekers. helaas mogen er op dit moment geen versnaperingen genuttigd worden in het horeca gedeelte. Onze producten worden uitsluitend to go aangeboden.

Jumpen: Voor het jumpen t/m 12 jaar gelden geen regels omtrent het aantal jumpers, Omdat onze jumpende gasten overdag veelal onder deze leeftijd vallen en wij onze maximale bezetting doorgaans al ruim hebben genomen kan de jeugd naar hartelust jumpen. De oudere jumpers vragen wij om onderling voldoende afstand te houden en/of eens in de avond te komen jumpen. Bekijk hiervoor de beschikbaarheid per vestiging.

Kinderfeestjes: Voor een kinderfeestje van kinderen t/m 12 jaar gelden er geen beperkingen ten aanzien van de groepsgrootte. i.v.m de beperkingen in ons horeca gedeelte vragen wij de ouders en/of toezicht bij de kinderfeestjes om met maximaal 2 volwassen personen met het feestje mee te komen. Wij zullen voor deze periode waar de horeca gesloten is iedereen benaderen die al bij ons geboekt heeft en een gepaste oplossing zoeken voor de onverwachte onfortuinlijke omstandigheden.

Jumpers vanaf 13 jaar en ouder: U bent van harte welkom om bij ons te jumpen en te klimmen, fun bowlen en gebruik te maken van onze VR arcade.(max 4 personen per boeking). 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: info@jumpskillz.nl