Fit jump

Kom nu Fit Jumpen bij JumpSkillz in Purmerend!

Fit worden, veel calorieën verbranden en afvallen? Fit Jump is de oplossing! Fit Jump is een mix van fitness, bootcamp en trampolinespringen en is zeer geschikt voor jong en oud (18+). Bij Fit Jump gebruik je al je spiergroepen en het verveelt nooit. Fit Jumpen is een unieke en te gekke ervaring die goed is voor je fysieke ontwikkeling. Fit Jumpen doe je vooral op de trampolines en hierdoor kun je tot het uiterste gaan zonder je gewrichten te belasten. Na de training kijk je gegarandeerd uit naar de volgende keer!

Hip & Thigh

Binnen Jump/Obstacle skillz word er tijdens ‘’ HIP & THIGH ‘’ de nadruk gelegd op het vormgeven en versterken van de been/bil spieren en de core/buik spieren. Tijdens onze Booty Builder training zullen we naast oefeningen met eigen lichaamsgewicht ook gebruik maken van verschillende attributen zoals: elastieken, gewichten, kettlebells om de spieren zo effectief mogelijk te trainen.

Wanneer Hip & Thigh:

Elke donderdag van 19:00 tot 20:00  (m.u.v. de zomervakantie)

Wanneer Fit Jumpen:

Elke dinsdag van 19:00 tot 20:00  (m.u.v. de zomervakantie)

Kosten:

Een losse les volg je al voor maar €10,-

Reserveer Fit-jump

Een 10 rittenkaart kost €75,- – (een jaar geldig vanaf je eerste les)

10x Fit-jump voor €75,00

Fit-jump iets voor jou? probeer het 1 x gratis

Reserveer gratis proefles Fit-jump

Hoe werkt de 10 rittenkaart?

Via bovenstaande button kun je een 10 rittenkaart aanschaffen.
Bij het aanschaffen van de 10 rittenkaart kun je een datum reserveren voor de eerste Fit jump, bij uw eerste bezoek ligt de 10 rittenkaart klaar.