NINJA OBSTAKEL LESSEN

VANAF 8 JAAR EN OUDER

WAT IS HET

Altijd al een echte ninja willen zijn? Op ons ninja obstacle parcours leer je er één te worden – en misschien zelfs de snelste en behendigste ooit. Overleef jij de eerste indoor obstacle course van Nederland met kruip-, klim- en slingerhindernissen? Kies dan maar snel een nieuwe ninja-naam. Booyakasha!

WANNEER IS HET

De groepslessen zijn elke dinsdag van 15:00 tot 16:00, 16:00 tot 17:00 en 17:00 – 18:00

JOIN THE CLUB

Meld je nu aan! Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen, krijg je van ons een inschrijvingsbevestiging en ben je officieel Ninja Obstacle-member. Vooraf een proefles boeken kan natuurlijk ook.

MEER OVER NINJA OBSTACLE LESSEN BIJ JUMPSKILLZ

Spelenderwijs leer je een ninja te worden, maar tegelijkertijd leg je een basis voor obstacle course racing en leer je ninja warrior, OCR en Free Running-skills. Bij Jumpskillz geloven we dat spelend sporten de beste manier is om jezelf te ontwikkelen: zowel lichamelijk als geestelijk. De Obstacle Course bevindt zich dan ook middenin onze urban playground waar we vele, uitdagende en diverse activiteiten aanbieden. Als Ninja Obstacle-member bevind je je altijd in een prikkelende en sportieve omgeving. Try it out!

OVER DE NINJA OBSTACLE LESSEN

Met deze uitdagende obstakels leren wij jou al sportend en bewegend een echte ninja te worden.

Ninja Obstacle Parcours in Purmerend

NINJA WARRIOR GROEPSLESSEN
Elke dinsdag en donderdag bieden wij deze unieke lessen aan. Houd jij van plezier en bewegen dan zal je deze Ninja les gewelidig vinden! Daag jezelf en je vrienden uit en spring over of op de ninja obstacles!
Show your ninja skillz!!

Obstakel Hindernis parcours kinder lessen

OCR TECHNIEK
Wie is de snelste, sterkste en de behandigste? slinger door stormbanen heen en baan je door alle obstakels in de stormbaan!  Ben jij een waaghals en kan je alle obstakels overwinnen dan ben jij een echte daredevil! Kom met je vrienden en probeer onze obstacle lessen uit!

Obstakel Hindernis parcours kinder lessen 5

HET PARCOURS
Ons obstacle parcours is door ons zelf gebouwd en ontworpen, wij maken gebruik van de bekende obstacle course race elementen. Het is een uitdagend parcour en wij zorgen uiteraard regelmatig voor de nodige nieuwe uitdagingen.

Outdoor ninja obstacle hindernis parcours

OUTDOOR NINJA OBSTACLE PARCOURS
Onze Obstaclegym is de enige in nederland die zowel binnen als buiten superdeluxe obstacle courses heeft en onze jeugdlessen gaan met mooi weer heerlijk buiten sporten. Ook buiten veranderen wij regelmatig de opstelling.

Obstakel Hindernis parcours kinder lessen 2

DIPLOMA’S
Onze jeugdleden kunnen een aantal keer per jaar meedoen aan de examens en ontvangen dan allemaal een certificaat/diploma. Tijdens het seizoen trainen we diverse elelementen die bij de examens terugkomen. De examens zijn op de lesdagen en uren.

ABONNEMENTEN

Leuk om te zien dat je geintresseerd bent in een van onze abonnementen of een proefles. Onderstaand vind je meer informatie over losse tickets & proeflessen, introducees, de lopende kortings aktie en onze abonnementen! Mocht je vragen hebben mail dan naar purmerend@jumpskillz.nl

NINJA OBSTACLE TRAINING

  • €15 inschrijfgeld
  • Opzegbaar per maand na 12 maanden
  • Elke dinsdag 1x wekelijkse groepsles

€29,95 per maand

NINJA OBSTACLE TRAINING

  • €15 inschrijfgeld
  • Opzegbaar per maand na 12 maanden
  • Elke dinsdag 1x wekelijkse groepsles
  • 1 uur jumpen op donderdag tussen 15:00 – 18:00

€39,95 per maand

CONTACT

Heb je vragen over onze arrangementen of hulp nodig bij het boeken van jouw evenement of arrangement? Neem contact met ons op via purmerend@jumpskillz.nl