Scholen & Groepen

JumpSkillz is dé ‘place to jump’ voor scholen, groepen, verenigingen en BSO’s. Om van de hoge kortingen te genieten die wij kunnen aanbieden, dient de leiding contact met ons op te nemen.

JumpSkillz is geen speeltuin. Het is een sport-installatie waarop je zelf kan bepalen hoe je hem gebruikt (mits op een veilige manier). Je bezoekt het park voor het oefenen van lichaamsvaardigheden en behendigheid, spelen is niet toegestaan. het is het sporten waaruit je je vermaak haalt. dus i.v.m. de veiligheid niet rennen, stoeien en/of tikkertje spelen.

Scholen

In plaats van gymles een keertje jumpen? Of regelmatig gebruik maken van onze sporttoestellen? Dit is ook mogelijk buiten de openingstijden. Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres en u ontvangt binnen 1 werkdag een aanbieding op maat.

Groepen

JumpSkillz in Purmerend is de grootste en het meest complete trampoline-sportpark in de regio. Wil je met een grote groep bij ons langskomen en wellicht gebruik maken van een leuke ‘package deal’ neem dan nu contact op en je ontvangt een aanbieding op maat. Geef duidelijk aan om hoeveel personen het gaat, de gewenste datum, tijd en eventuele overige wensen.

BSO

Als BSO ben je bij JumpSkillz op het juiste adres en ontvang je hoge kortingen op onze entreeprijzen. JumpSkillz is dé perfecte aanvulling aan jouw activiteiten en zal zeker zorgen voor een meerwaarde voor de deelnemende kinderen.

Sportclubs/verenigingen

Er zijn natuurlijk diverse momenten per jaar waar een uitje op zijn plaats is; denk dan bijvoorbeeld aan de winterstop, kampioen worden met je team of in het begin van het seizoen om kennis met elkaar te maken. Kom in teamverband naar JumpSkillz en profiteer van zeer scherpe prijzen. Laat jouw leider of de clubleiding contact met ons op nemen voor de beste deal en een super leuk uitje!

De Minimale leeftijd voor het Jumpen is 5 jaar.

JumpSkillz gripsokken zijn verplicht

Informeer hier