fbpx

FUN BOWLEN

Niet gewoon bowlen, maar FUN bowlen: op je eigen schoenen, op kortere bowlingbanen en met lichtere bowlingballen. Tel daar de spectaculaire lichteffecten en de lekkerste muziek bij op en je hebt gegarandeerd plezier of je nou een strike gooit of niet.

BOWLEN, MAAR DAN NOG LEUKER!

BOWLEN BIJ JUMPSKILLZ

Op een van onze 5 gloednieuwe banen ontdek je bowlen op een geheel nieuwe manier. Ideaal voor een geslaagd kinderfeestje (want: lichtere ballen en kortere banen), maar natuurlijk ook voor volwassenen bij wie bowlen vooral om de FUN gaat of als je voor een privé-evenement alle banen wilt afhuren. Een verfrissend of alcoholisch drankje of een lekkere snack bestel je vanaf de baan, maar je kunt ook een arrangement samenstellen. Jouw plezier staat voorop!
Tip: Combineer het bowlen met een van onze andere uitdagende activiteiten.

FUN-BOWLEN

 

Via het reserveersysteem ziet u de beschikbare dagen en tijden. Voor groepen, scholen en bedrijfsuitjes bieden wij ruimere openingstijden. Interesse?
Neem dan contact op via purmerend@jumpskillz.nl

FUN-BOWLEN

€22,50 PER BAAN

1 uur / max. 6 pers. per baan

Alle leeftijden

Op eigen schoenen

VEEL GESTELDE VRAGEN
Vanaf welke leeftijd mag je Fun Bowlen?

Het fun bowlen kan al vanaf 3 jaar!

Moet ik speciale schoenen aan?
Nee, Fun bowlen doe je op je eigen schoenen (geen hakken uiteraard)
Mag ik consumpties meenemen?
Nee, het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen. Wij bieden bij Jumpskillz een complete horeca-gelegenheid waar u diverse versnaperingen kunt nuttigen.
Moet ik online reserveren?

Reserveren is niet verplicht maar zeker aangeraden. Wij beschikken over 5 fun-bowlingbanen en het kan voorkomen dat deze volgeboekt zijn.

Kan ik gratis parkeren?
Ja dat kan, voor en naast ons pand zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen.

FUN BOWLEN

Fun Bowlen bij Jumpskillz is een geschikte activiteit voor jong en oud.

Bowlen in Puremerend_

FUN BOWLING BANEN
Fun Bowlen bij Jumpskillz purmerend is net even anders als gewoon bowlen. Het Fun bowlen doe je op je eigen schoenen en zowel de bowlingballen als de bowlingbaan zijn iets kleiner als de reguliere bowlingbanen wat het nog geschikter maakt als een activiteit voor de hele familie. Kom het eens proberen!

Bowlen in Purmerend

AFHUREN VOOR EEN PRIVE EVENEMENT
Fun Bowlen met een grote groep? dat kan, Onze fun bowlingbanen zijn gesitueerd op onze eerste etage bij onze Virtual Reality Games en die is voorzien van een eigen bar en meer dan genoeg ruimte voor grotere groepen of prive feestjes. Ook buiten onze standaard openingstijden zijn er mogelijkheden neem contact op

Kinderfeestjes jumpen en fun bowlen purmerend kopiëren

BOWLEN COMBINEREN MET EEN ANDERE ACTIVITEIT!
Fun Bowlen is natuurlijk supercool maar als u langer vertier zoekt hebben wij diverse mogelijkheden voor jong en oud. Bij ons kun je o.a. jumpen, gebruik maken van onze obstacles, indoor klimmen en je begeven in een viruele wereld. een hapje en drankje mag natuurlijk niet ontbreken.

CONTACT

Heb je vragen over onze arrangementen of hulp nodig bij het boeken van jouw evenement of arrangement? Neem contact met ons op via purmerend@jumpskillz.nl

Logo wit jumpskillz

Jumpskillz Purmerend

Van ijsendijkstraat 182, 1442 LC Purmerend

Openingstijden

Openingstijden kindervakanties

Activiteiten

Bekijk alle tickets

Trampoline springen

Fun Bowlen

Virtual Reality

Klimpark

Obstaclegym.nl

Arrangementen

Bedrijfsfeestjes

Evenementen

Kinderfeestjes

Overig

Privacy policy

Vacatures

FAQ