fbpx

GROEPEN EN PARTIJEN

Er is voor ieder wat wils bij Jumpskillz en daarom is onze urban playground ook de ideale locatie voor bijvoorbeeld een vriendendag, teamuitje of vrijgezellenfeest. Jij stelt zelf het programma samen en wij regelen de rest. Ook de catering nemen we met liefde uit handen en ’s avonds kunnen de voetjes van de vloer. Een onvergetelijk evenement organiseer je bij Jumpskillz.

Feest locatie Purmerend

Bent u op zoek naar een leuke feest locatie om een verjaardag/familie feest te vieren zonder activiteiten? dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij zijn ook makkelijk te bereiken vanuit o.a Volendam / Edam en beschikken over meer dan voldoende parkeerplekken. onze locatie is dagelijks beschikbaar va 18:00 uur voor prive aangelegenheden en afhankelijk van het aantal deelnemers betaald u geen zaalhuur. neem nu vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en/of uw feestje in te plannen.

Bij JumpSkillz gaan we voor een onvergetelijke ervaring! Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een fantastische tijd. Ontdek de opwinding van padel, test je vaardigheden op onze bowlingbanen, duik in de spannende wereld van virtual reality, en geniet erna van een heerlijk bittergarnituur, tafelgril of plate service arrangement.

Kom langs en beleef plezier, lekker eten en geweldige herinneringen bij JumpSkillz Purmerend. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je dag perfect verloopt. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en we zullen ervoor zorgen dat je evenement een groot succes wordt!

Bekijk hieronder onze arrangement en stel je eigen evenment samen!

PADEL

V.A. €26 PER BAAN PER UUR

Ontvangst Koffie/Thee

Arrangement naar keuze

Totale duur: 3,5 uur

Minimaal 8 personen

Bowlen in Puremerend_

VIRTUAL REALITY

v.a. €32,50 p.p.

Ontvangst Koffie/thee

Diverse VR Games 1 a 1,5 uur

Arrangement naar keuze

Totale duur: 2 uur

Bowlen in Puremerend_

FUN BOWLEN

v.a. €14,95 p.p.

Ontvangst koffie/thee

1 uur Fun-Bowlen

Arrangement naar keuze

Max 6 pers. per baan

STEL JOUW EVENT SAMEN

Vul het formulier hieronder zo uitgebreid (vrijblijvend) in en je ontvangt zo snel mogelijk van ons een offerte. Heb je nog vragen ? Mail ons en wij nemen binnen 1 a 2 werkdagen (indien gewenst telefonische) contact met u op.

Wat is de gelegenheid van het arrangement

Welke activiteit of activiteiten willen jullie doen?

Wilt u bij het arrangement drinken en/of eten?

11 + 6 =

VEEL GESTELDE VRAGEN
Kan ik elke dag van de week terecht ?

ja dat kan, (onder voorbehoud van beschikbaarheid) Neem eerst contact met ons op.

Moet ik speciale kleding aan?

Sportieve kleding is aangeraden bij de clinics en het jumpen, onze gripsokken zijn verplicht. Deze kun je aanschaffen bij binnenkomst en/of kunnen meegenomen worden in de offerte.

Mag ik consumpties meenemen?
Nee, het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen. Wij bieden bij Jumpskillz een complete horeca-gelegenheid waar u diverse versnaperingen kunt nuttigen.
Moet ik online reserveren?

Voor grote groepen en partijen neemt u eerst contact met ons op.

Mag ik na het drinken van alcohol jumpen of klimmen?

Nee, helaas is dat niet toegestaan. Wellicht ten overvloede maar u kan dan ook geen clinics volgen.

Kan ik gratis parkeren?
Ja dat kan, voor en naast ons pand zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen.

LET’S PLAY