THE JUMPCLUB 

VANAF 5 JAAR EN OUDER

Je kunt een gat in de lucht springen op onze verschillende trampolines, maar check vooral ook de tumblinglanes, BigAirBag, stormbaan, high-jump en onze foampit. Bij Jumpskillz is iedereen een hoogvlieger! Ben je helemaal uitgebounced? In ons restaurant krijg je weer een power boost met een drankje en een snack.

Jump tijd
Toegang
Clinics/Events
Introducé Jump ticket
Doorlooptijd
Leeftijd
Inschrijfgeld
BRONS €29,95,-
60 min per dag
Di t/m Zo
Minimaal 1 jaar
Vanaf 5 jaar
Tijdelijk gratis
SILVER €39,95,-
120 min per dag
Di t/m Zo
20% korting
6 maanden
Vanaf 5 jaar
Tijdelijk gratis
GOLD €49,95,-
120 min per dag
Di t/m Zo
Gratis deelname
20% korting
6 maanden
Vanaf 8 jaar
Tijdelijk gratis

THE JUMPCLUB 

GOLD MEMBER 

VANAF 8 JAAR EN OUDER

TIPS & TRICKS

Krijg de tofste tips en leer de coolste tricks tijdens onze Jumpclub tricks les. Van salto’s tot backflips en van twists tot de beste jumptechnieken: alles komt aan bod bij The Jumpclub.

JUMPCLUB EVENEMENTEN

Als Jumpclub Gold member kun je niet alleen 2 uur per dag jumpen maar ook deelnemen aan diverse evenementen. Tijdens onze evenementen maken we gebruik van meerdere activiteiten in het Jumpskillz family, fun en sport centrum. Doe met ons mee en Join the Club!

JOIN THE CLUB

Meld je nu aan voor The Jumpclub! Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen, krijg je van ons een inschrijvingsbevestiging en ben je officieel Jumpclub-member.

JUMP CLUB ONDERDELEN

Bekijk hier een aantal van onze jump activiteiten!

Trampoline veld Jumpen - Trampoline springen Purmerend
TRAMPOLINE VELD
Geef jezelf de vrijheid om je vetste tricks uit te proberen op het hoofdveld van Jump Skillz, waar je vrij kunt rondspringen op onze grote trampolines. Maar pas op: op sommige plekken liggen hindernissen voor wie nog meer uitdaging zoekt.
Stormbaan - Trampoline springen Purmerend

STORMBAAN
Raas als een woeste herfststorm over onze stormbaan: slinger, klim, kruip en jump om elk uitdagende obstakel te trotseren. Gebruik je snelheid, kracht en behendigheid om als winnaar van de stormbaan af te komen.

Battle Beam - Trampoline springen Purmerend

BATTLE BEAM
Twee strijders. Twee battlesticks. Een battle beam. Wie het beste zijn evenwicht behoudt terwijl hij klappen vangt en geeft is de winnaar van dit moderne gladiator-duel. Verloren? Geen zorgen; de battle beam is zo vet, dat je tegenstander geheid een rematch wil.

Dodge bal - Trampoline springen Purmerend

DODGEBALL
Ben jij een ster in het ontwijken van de bal? Kom een potje dodgeball spelen met je vrienden! Met twee teams van zes spelers krijg je vijf ballen om elkaar af te gooien, terwijl je al springend ontwijkt, afweert of vangt. Let the games begin!

Big air bag - Trampoline springen Purmerend

BIG AIR BAG
Geen salto te hoog, geen schroef te strak: De Big Airbag is het ultieme vangnet voor echte daredevils die eens iets nieuws willen proberen. Elke te gekke trick en monster move heeft een veilige en zachte landing op deze optimale airbag.

High Jump - Trampoline springen Purmerend

HIGH JUMP
Altijd al eens een vrije val willen maken? De High Jump geeft je deze onvergetelijke ervaring en biedt je alle veiligheid. Van hoge hoogte spring je naar beneden en net als je denkt dat het misschien toch te spannend was, vangt de BigAirBag je zachtjes op

CONTACT

Heb je vragen over onze Jumpclub of hulp nodig bij het boeken van jouw evenement of arrangement? Neem contact met ons op via purmerend@jumpskillz.nl

Logo wit jumpskillz

Jumpskillz Purmerend

Van ijsendijkstraat 182, 1442 LC Purmerend

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 14:45 – 18:00

Woensdag: 13:45 – 18:00

Donderdag: 14:45 – 18:00

Vrijdag: 13:45 – 22:00

Zaterdag: 10:30 – 18:00

Zondag: 10:30 – 18:00

Openingstijden kindervakantie’s

Dagelijks v.a. 9:45

Activiteiten

Bekijk alle tickets

Trampoline springen

Fun Bowlen

Virtual Reality

Klimpark

Ninja Obstacle

Obstaclegym.nl

Arrangementen

Bedrijfsfeestjes

Evenementen

Kinderfeestjes

Overig

Privacy policy

Vacatures

FAQ