fbpx

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag over onze activiteiten of arrangementen? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons emailen dan komen we zsm bij u terug. purmerend@jumpskillz.nl

Wat zijn de openingstijden van Jumpskillz?

Voor feesten, partijen en bedrijfsuitjes zijn er dagelijks mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden. purmerend@jumpskillz.nl

‘s Maandags zijn we gesloten m.u.v kindervakanties.
Overige openingstijden :

Dinsdag (uitsluitend voor leden m.u.v. kindervakanties)
Woensdag: 13:00 – 18:00
Donderdag: 14:30 – 18:00
Vrijdag: 14:00 – 21:00
Zaterdag: 10:30 – 18:00
Zondag: 10:30 – 18:00

Tijdens kindervakantie’s zijn we dagelijks geopend. check op google onze openingstijden.

Openingstijden kunnen worden ingekort als er op dat moment geen gebruik gemaakt word van onze activiteiten.
Openingstijden zijn een indicatie, bij grotere groepen of volledige verhuur van 1 of meerdere activiteiten kunnen de tijden verruimd worden

Wat staat er op het menu?

Je kunt kiezen uit broodjes, friet en snacks. Daarnaast kun je steengrillen en bieden we een lopend buffet. Je kunt ook terecht voor een lekker drankje. Let wel: als je alcohol drinkt, mag je niet meer op de trampolines en kun je niet meer klimmen. Veiligheid boven alles!

Mogen we zelf eten of drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen. Wij bieden bij Jumpskillz een complete horeca-gelegenheid waar u diverse versnaperingen kunt aanschaffen.

ARRANGEMENTEN

Vanaf hoeveel personen kun je een arrangement boeken? En wat is het maximaal aantal?

Wij verzorgen arrangementen voor kleine en grote groepen. Nadat je je arrangement hebt samengesteld, nemen wij contact met u op om het programma te bevestigen. Ben je met minder dan 6 deelnemers? Dan bestel je tickets voor de activiteiten gewoon direct online of aan de balie. Ter plekke kun je wat eten of drinken bijbestellen.

Hoe lang duurt een arrangement?

Dat hangt af van het programma dat je samenstelt. Wanneer je een arrangement boekt, nemen we alle activiteiten met je door. Dan zie je ook met hoeveel tijd je ongeveer rekening moet houden.
Al onze activiteiten duren doorgaans een uur.

 

Kan ik bepalen wanneer welke activiteiten plaatsvinden?

Na je reserveringsaanvraag nemen we contact op om de activiteiten in te plannen. We houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren, maar we kijken ook naar wat er mogelijk is. Zo komen we samen tot een planning.

Kan ik de activiteiten van mijn arrangement nog aanpassen na reservering?

Dat kan in overleg. Omdat andere mensen ook arrangementen inplannen, is het mogelijk dat bepaalde activiteiten al volgepland zijn. In dat geval is een wijziging niet meer mogelijk. Als je wilt wijzigen, neem dan contact op via purmerend@jumpskillz.nl. Dit kan niet telefonisch.

Gereserveerd maar verhinderd?

Tot 7 dagen voor aanvang van het arrangement kun je de reservering eenmalig gratis verplaatsen.

Verplaatsen van de reservering kan alleen door een e-mail te sturen naar purmerend@jumpskillz.nl. Dit kan niet telefonisch.

Gereserveerd, maar er zijn extra deelnemers?

Heeft u jumpen gereserveerd dan hebben wij altijd extra plekken. Heeft u een andere activiteit geboekt dan graag eerst even contact opnemen via purmerend@jumpskillz.nl i.v.m. de beschikbaarheid en tafelschikking.

ACTIVITEITEN

Moet ik altijd reserveren?

Voor het trampolinespringen is reserveren niet verplicht, maar we raden het wel aan want we houden goed rekening met de veiligheid van onze gasten dus vol is echt vol. Voor de overige activiteiten is reserveren niet verplicht maar wel handig. Op deze manier voorkomen we teleurstellingen.

Kan ik een losse activiteit annuleren of verzetten nadat ik heb gereserveerd?

Nee, als je een los ticket hebt gereserveerd en betaald, dan kun je kun je niet meer annuleren of verzetten.

Vanaf welke leeftijd kan ik terecht bij Jumpskillz?

Je kunt bij ons trampolinespringen vanaf 5 jaar.
Klimmen is va 8 jaar
Bowlen is voor alle leeftijden. 

 

Is sporten veilig bij Jumpskillz?

Absoluut! Wij hebben een WAS-certificering van de NVWA. Dat betekent dat we professionele toestellen hebben, die op de juiste manier zijn geïnstalleerd en goed worden onderhouden. Onze trampolines behoren tot de veiligste van Nederland.

Hoe lang duren de activiteiten?

Trampolinespringen, bowlen en klimmen duren doorgaans een uur.

 

Kan ik vrij parkeren?

Ja, we hebben een ruime parkeerplaats voor en naast de hal. 

Moet ik betalen als ik alleen wil kijken?

Nee hoor, bij Jumpskillz heb je in de restauratie vrij uitzicht over het trampolinepark en daar betaald u geen toegang voor.

Moet ik speciale kleding aan voor de activiteiten in Jumpskillz?

Speciale kleding is niet verplicht (m.u.v onze gripsokken) maar wij raden je aan om sportkleding of comfortabele kleding te dragen. Kleding met scherpe elementen, zoals spikes of nippeltjes is streng verboden.

Mag ik jumpen op blote voeten?

Het jumpen is op onze eigen speciale Jumpskillz-gripsokken. Deze zijn los verkrijgbaar voor €2,50p.p. en zijn bij kinderfeestjes gratis inbegrepen.

Mag ik met meerdere personen jumpen op een 10-rittenkaart?

Nee helaas niet. Onze 10-rittenkaart persoonsgebonden en 1 jaar geldig. Deze 10-rittenkaart heeft verder geen beperkingen en is ook geldig in het weekend en tijdens de kindervakanties.

Mag ik alcohol drinken en daarna verder op de trampolines of de obstacle run?

Nee, omwille van de veiligheid is het niet toegestaan om alcohol te combineren met sportieve activiteiten. Daarom mag je na een biertje of wijntje niet meer jumpen of aan je obstacle skillz werken.