VIRTUAL REALITY

Jij als Formule 1-coureur, geheim agent of overlever van een zombie-apocalyps niet de realiteit? Wel de virtuele realiteit in onze super vette virtual reality games! Deze te gekke ervaring is slechts één VR-bril bij je vandaan. Doe een arrangement of kies ter plekke een game.

BETREED DE UNIEKE WERELD VAN VR-GAMES

VR-GAMES BIJ JUMPSKILLZ

In feite stap je in een VR-box, maar eigenlijk betreed je een wereld waarin je kunt zijn wie je wilt: van een Formule 1-racer tot de beste boogschutter aller tijden. In de VR-boxen van Jumpskillz speel je de leukste games die er op het gebied van Virtual Reality zijn. Ga van game naar game en kies uit allerlei mogelijkheden voor jong en oud, beginner of pro.

Nog leuker dan zelf een andere realiteit ingaan, is samen met je vrienden een andere wereld instappen. Krijg je er geen genoeg van en wil je een totale Virtual Reality Experience? Boek dan een van onze VR Experience-pakketten waarbij je samen met vrienden diverse games speelt en van VR-station naar VR-station gaat!

 

VIRTUAL REALITY

 Via het reserveersysteem ziet u de beschikbare dagen en tijden en/of u word doorverwezen naar een vrijblijvend info/aanmeldformulier.
Voor groepen, scholen en bedrijfsuitjes bieden wij ruimere openingstijden. Interesse?

Neem dan contact op via purmerend@jumpskillz.nl

EXPERIENCE 16+

€24,95 P.P

3 tot 5 sessies

1 uur

Minimale leeftijd 16 jaar

Meer info
  • Totale duur: 1 uur
  • Daag je collega, vriend of vriendin uit en game tegen elkaar.
  • Inclusief persoonlijke begeleiding
  • Vr Box games, F1 playseats en Virtuix Omni
  • Deze experience boek je v.a 16 Jaar en met minimaal 2 personen.
F1 PLAYSEATS

€7,95 P.P

15 min

Wo, vr, za, zo beschikbaar

Minimale leeftijd 8 jaar

Meer info
  • Totale duur: 15 min
  • Daag je collega, vriend of vriendin uit en race tegen elkaar.
  • Race op de nieuwste F1 cirquits
VEEL GESTELDE VRAGEN
Vanaf welke leeftijd kun je vr gamen

Vr gamen kan bij ons vanaf 8 jaar. Wij bieden VR games aan aangepast op leeftijd van jong tot oud.

Kan ik gratis parkeren?
Ja dat kan, voor en naast ons pand zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen.

VR GAMING AANBOD

Bekijk hier (een deel van) ons aanbod. Bij Jumpskillz vind je VR-games voor jong en oud. Doe mee en beleef een optimale Virtual Reality gaming experience!

Shadow Ops virtual reality shooter

REVOLVR 3
RevolVR 3 is een multiplayer shooter game dat zich afspeelt in de robotversie van het Wilde Westen. Socialiseer en speel minigames in de saloon, doe mee aan snelle death-matches tegen je vrienden of bots!

Formule 1 racing

F1 RACING PLAYSEATS
F1 racing in onze speciale race playseats is een unieke ervaring! Racen op een totaal ander nivea! Een F1-game waarbij spelers in de playseats zitten terwijl ze racen tegen vrienden of highscores op tijd. Houd jij van racen of wil jij deze unieke ervaring samen met jouw vrienden beleven dan is dit de perfecte game! Daag jezelf en je vrienden uit! Let the best player win!

Archer Bow Virtual Reality

ELVEN ASSASIN
Boog in je ene hand, een pijl tegen een gespannen koord in je andere hand Alhoewel: zo lijkt het als je Archer speelt. Verdedig jezelf, samen met je vrienden, tegen een steeds verder oprukkende vijand. Kom jij als held uit dit spannende gevecht?

Beat saber virtual reality

Ragnarock

Leid je vikingschip naar de overwinning in dit VR-ritmespel! Beuk op je drums op het geluid van epische muziek, van celtic rock tot viking power metal, en zeil tegen je rivalen in de multiplayer-modus. Zal jij ze allemaal te snel af zijn en je naam op de top van het leaderboard kerven?

haunted House

WALK ABOUT MINIGOLF

Ontsnap naar een leuke en mooie wereld vol met de beste minigolfbanen die je ooit hebt gezien! Daag je vrienden uit in een privéspel met maximaal 5 personen. Extreem realistische fysica creëert de perfecte ervaring voor hardcore golfers en casual spelers.

Arizona Sunchine Virtual reality

THE BURNING DESCENT
The Burning Descent is een furieuze VR-shooter waarin maximaal 6 spelers tegen elkaar strijden in een snelle deathmatch die plaatsvindt in een kolossale arena.

OMNI VIRTUIX GAMES

Shadow Ops virtual reality shooter

SHADOW OPS
Vergeet wat je in het dagelijks leven doet, in Shadow OPS ben je VR-agent TRAVR die de meest mysterieuze zaken oplost. Nu probeert een team van wetenschappers een demonisch bezeten voorwerp te bewapenen… houd jij hen tegen?!

haunted House

HAUNTED HOUSE
Dit spannende spel is alleen voor spelers met stalen zenuwen! Bescherm dit verlaten huis tegen onrustige gasten en ongewone monsters, maar weet dat het niet zomaar een huis is… het is behekst! Versla het kwaad en verlaat het huis als held.

CONTACT

Heb je vragen over onze arrangementen of hulp nodig bij het boeken van jouw evenement of arrangement? Neem contact met ons op via purmerend@jumpskillz.nl