fbpx

VIRTUAL REALITY

UNDER CONSTRUCTION

BETREED DE UNIEKE WERELD VAN VR-GAMES

VR GAMING AANBOD

Bekijk hier (een deel van) ons aanbod. Bij Jumpskillz vind je VR-games voor jong en oud. Doe mee en beleef een optimale Virtual Reality gaming experience!

Shadow Ops virtual reality shooter

REVOLVR 3
RevolVR 3 is een multiplayer shooter game dat zich afspeelt in de robotversie van het Wilde Westen. Socialiseer en speel minigames in de saloon, doe mee aan snelle death-matches tegen je vrienden of bots!

Formule 1 racing

F1 RACING PLAYSEATS
F1 racing in onze speciale race playseats is een unieke ervaring! Racen op een totaal ander nivea! Een F1-game waarbij spelers in de playseats zitten terwijl ze racen tegen vrienden of highscores op tijd. Houd jij van racen of wil jij deze unieke ervaring samen met jouw vrienden beleven dan is dit de perfecte game! Daag jezelf en je vrienden uit! Let the best player win!

Archer Bow Virtual Reality

ELVEN ASSASIN
Boog in je ene hand, een pijl tegen een gespannen koord in je andere hand Alhoewel: zo lijkt het als je Archer speelt. Verdedig jezelf, samen met je vrienden, tegen een steeds verder oprukkende vijand. Kom jij als held uit dit spannende gevecht?

Beat saber virtual reality

Ragnarock

Leid je vikingschip naar de overwinning in dit VR-ritmespel! Beuk op je drums op het geluid van epische muziek, van celtic rock tot viking power metal, en zeil tegen je rivalen in de multiplayer-modus. Zal jij ze allemaal te snel af zijn en je naam op de top van het leaderboard kerven?

haunted House

WALK ABOUT MINIGOLF

Ontsnap naar een leuke en mooie wereld vol met de beste minigolfbanen die je ooit hebt gezien! Daag je vrienden uit in een privéspel met maximaal 5 personen. Extreem realistische fysica creëert de perfecte ervaring voor hardcore golfers en casual spelers.

Arizona Sunchine Virtual reality

THE BURNING DESCENT
The Burning Descent is een furieuze VR-shooter waarin maximaal 6 spelers tegen elkaar strijden in een snelle deathmatch die plaatsvindt in een kolossale arena.

OMNI VIRTUIX GAMES

Shadow Ops virtual reality shooter

SHADOW OPS
Vergeet wat je in het dagelijks leven doet, in Shadow OPS ben je VR-agent TRAVR die de meest mysterieuze zaken oplost. Nu probeert een team van wetenschappers een demonisch bezeten voorwerp te bewapenen… houd jij hen tegen?!

haunted House

HAUNTED HOUSE
Dit spannende spel is alleen voor spelers met stalen zenuwen! Bescherm dit verlaten huis tegen onrustige gasten en ongewone monsters, maar weet dat het niet zomaar een huis is… het is behekst! Versla het kwaad en verlaat het huis als held.

CONTACT

Heb je vragen over onze arrangementen of hulp nodig bij het boeken van jouw evenement of arrangement? Neem contact met ons op via purmerend@jumpskillz.nl

Logo wit jumpskillz

Jumpskillz Purmerend

Van ijsendijkstraat 182, 1442 LC Purmerend

Openingstijden

Openingstijden kindervakanties

Activiteiten

Bekijk alle tickets

Trampoline springen

Fun Bowlen

Virtual Reality

Klimpark

Obstaclegym.nl

Arrangementen

Bedrijfsfeestjes

Evenementen

Kinderfeestjes

Overig

Privacy policy

Vacatures

FAQ