VERKLARING

Jump Skillz Purmerend
Arrangement BoekenLosse tickets bestellen

vERKLARING

Jump Skillz Purmerend
Arrangement BoekenLosse tickets bestellen

Verklaring

Je gaat akkoord met deze regels en richtlijnen omdat je gaat springen bij JumpSkillz.

Het springen op onze trampolines en gebruik maken van onze Foam Pit, High Jump, Big Air Bag of andere gedeelten kan fysiek zwaar en vermoeiend zijn en kan leiden tot blessures.

Wanneer je fysieke klachten hebt, zoals bijvoorbeeld rug -en nekklachten of hartproblemen, of in geval van zwangerschap, is het jumpen bij JumpSkillz niet toegestaan. Wanneer je tijdens het springen pijn voelt of andere klachten hebt, is het verboden om verder te springen. Door akkoord te gaan met deze verklaring van regels en richtlijnen en door een toegangsbewijs aan te schaffen verklaar je dat je in goede gezondheid verkeert.

Voor het springen gelden een aantal huisregels, die je ook op onze reglementenborden kunt lezen. Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers volledig op en de lees de instructies op de aanwezige borden. De toezichthouder/JumpSkillz-medewerker is altijd bevoegd om trampolines, de Foam Pit, High Jump, de Big Air Bag of andere sporttoestellen buiten bedrijf/werking te stellen en/of aan jou de toegang daartoe te weigeren.

Draag bij het springen geschikte kleding en onze JumpSkillz-gripsokken. Door het springen kan er slijtage optreden aan kleding. Slijtage of andere schade wordt door JumpSkillz niet vergoed.

Minderjarigen hebben toestemming nodig van ouder(s) of verzorger(s) om bij JumpSkillz te springen en geven toestemming bij het aanschaffen van een toegangsbewijs.

Het springen is volledig op eigen risico. Voor blessures, letsel, diefstal, beschadiging, verlies van zaken of welke schade dan ook is JumpSkillz niet aansprakelijk. Door akkoord gaan met dit formulier stem je daar mee in.

Bij het akkoord gaan met deze verklaring van regels en richtlijnen geef je aan JumpSkillz niet aansprakelijk te kunnen en zullen stellen voor opgelopen schade en/of blessures.

Zien we JE snel?

Losse tickets koop je direct online. Vanaf 10 personen kun je een arrangement samenstellen. Na je aanvraag nemen wij contact op om de activiteiten in te plannen en je reservering te bevestigen.

Over Jumpskillz

Wij zijn een echt familiebedrijf. En dat merk je: we weten wat er in ons entertainment center gebeurt. We kennen onze bezoekers. En hoewel we zijn begonnen met trampolinespringen, hebben we inmiddels veel andere, vernieuwende activiteiten toegevoegd. De combinatie van al dat entertainment maakt ons uniek: je stelt eenvoudig je eigen topdag samen. Van trampolines tot fun bowlen en van virtual reality tot obstacle courses: welkom bij Jump Skillz!

REGULIERE

Openingstijden

Maandag Gesloten
dinsdag 14:30–18:00
Woensdag 12:30–18:00
Donderdag 14:30–18:00
Vrijdag 13:30–21:00
Zaterdag 09:30–18:00
Zondag 09:30–18:00

Openingstijden

Kindervakanties

Maandag 10:00-18:00
Dinsdag 10:00–18:00
Woensdag 10:00–18:00
Donderdag 10:00–18:00
Vrijdag 10:00–21:00
Zaterdag 10:00–18:00
Zondag 10:00–18:00

JumpSkillz Purmerend

Van IJsendijkstraat 182

1442 LC Purmerend

Purmerend@jumpskillz.nl

0299 200 332

Onze andere locaties

Jump Skillz Purmerend

Bekijk onze beoordelinen op Facebook en Google Places!

Klanten waarderen JumpSkillz met gemiddeld
5 sterren gebaseerd op 149 klantbeoordelingen.

Klik op het logo om de beoordelingen te bekijken

Klik op het logo om de beoordelingen te bekijken