VIRTUAL REALITY

Wil jij de totale virual reality experience ervaren? Boek dan een van onze vr experience pakketten. Beleef samen met jou vrienden de virtuele gaming wereld! In deze experience speel je diverse games en verplaats je van station naar station!

MAAK KENNIS MET DE VIRTUELE GAMING WERELD!

VIRTUAL REALITY

VIRTUAL REALITY

In onze vr boxen maak je kennis met de leukste interactieve games op het gebied van virtual reality. Van de Vr boxen ga je door naar de Formule 1 play seats. Deze high end Formule 1 stoelen geven jou de totale race beleving! Race tegen je vrienden en zet jouw beste tijd neer! Let the best player win! Na de Race sessies ga je door naar de Virtuix-Omni (minimaal 12 jaar) of de Free Roam Area deze keuze is geheel aan jou! In de virtuix-Omni hijs je je in de omni harnas en stap je op de ovale loopband! Vervolgens zijn er diversie keuzes voor jong, oud, beginner en gevorderd! Ervaar virtual reality met al je zintuigen! De andere keuze is de Free roam area: Een multiplayer shooting ervaring dat je als team speelt. Een super spannend, actief spel dat je samen met je vrienden speelt! Denken jullie dat jullie het aan kunnen?

Deze experience is ook geschikt voor events, Kinderfeestjes en partijen.

Ben je nieuwsgierig? kom dan snel langs. Een hapje en een drankje bestel je ter plekke.

 

VR GAMING EXPERIENCE

€17,50

De vr gaming experience een totale virtuele gaming ervaring geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Speel diverse games met elkaar, tegen elkaar of alleen! Lijkt dit jou wat… dan is dit de perfecte experience! Wij bieden de coolste games voor elke leeftijdscategorie aan zodat iedereen de ultieme experience ervaart! 

 Totale duur: 1 tot 1,5 uur

Daag je collega of vriend uit en game tegen elkaar.

Inclusief persoonlijke begeleiding.

Diverse games: Vr Box games, Free roam, F1 Racing en meer!

Deze experience boek je v.a 8 jaar en met minimaal 2 personen.

VAKANTIE AKTIE

VR GAMING EXPERIENCE

GAMEN MET ZE 2 VOOR MAAR € 25

De vr gaming experience een totale virtuele gaming ervaring geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Speel diverse games met elkaar, tegen elkaar of alleen! Lijkt dit jou wat… dan is dit de perfecte experience! Wij bieden de coolste games voor elke leeftijdscategorie aan zodat iedereen de ultieme experience ervaart! 

 Totale duur: 1 uur

Inclusief persoonlijke begeleiding.

Diverse games: VR games

Deze experience boek je met 2 personen voor slechts € 12,50 p.p.

EEN KLEINE GREEP UIT ONZE VR GAMES

Bekijk hier een deel van ons aanbod! Voor elke leeftijd hebben wij diverse games! Wij zorgen voor de optimale virtual reality gaming experience voor jong en oud!

Shadow Ops virtual reality shooter

SHADOW OPS

Betreed de wereld van TRAVR, een VR-agent die deel uitmaakt van het TRAVR-bureau voor schaduwoperaties dat verantwoordelijk is voor het oplossen van mysterieuze gebeurtenissen. Je word getransporteerd naar een Blacksite om een ​​noodsignaal van niveau 5 te onderzoeken. Een team van wetenschappers heeft geprobeerd een artefact te bewapenen dat verband houdt met demonische bezetenheid.

Formule 1 racing virtual reality

F1 RACING PLAYSEATS

F1 racing in onze speciale race playseats is een unieke ervaring! Racen op een totaal ander nivea! Een F1-game waarbij spelers in de playseats zitten terwijl ze racen tegen vrienden of highscores op tijd. Houd jij van racen of wil jij deze unieke ervaring samen met jouw vrienden beleven dan is dit de perfecte game! Daag jezelf en je vrienden uit! Let the best player win! 

VR ARCHER

QuiVr legt letterlijk de kracht van de pijl en boog in jouw handen. Je moet je donjon (en de kracht binnenin) verdedigen tegen een steeds verder oprukkende vijand, en je zult in een spannend gevecht terechtkomen om te overleven! Het zal geen gemakkelijke strijd worden, maar met vaste handen en krachtige vrienden zul je zeker slagen …

Beat saber virtual reality

BEAT SABER

Beat Saber is een uniek VR-ritmegame waarbij het je doel is om de beats (vertegenwoordigd door kleine blokjes) te hakken terwijl ze op je af komen. Elke tel geeft aan welk sabel je moet gebruiken en ook in welke richting je moet matchen. Zet je hoogste score neer!

Formule 1 racing virtual reality

HAUNTED HOUSE

VR Haunted House staat bekend om het paranormale activiteiten die binnen plaatsvindt. Een game vol met spanning en verrasingen! Het verlaten huis heeft mystieke gebeurtenissen en de held is moed voor nodig om hier in te voeren. Je moet het huis te beschermen tegen onrustige gasten en ongewone monsters. Een harde missie staat op je te wachten!

ARIZONA SUNSHINE

Stap midden in een zombie-apocalyps en beleeft het alsof je er echt bent, schiet een weg door hordes zombies die dichtbij genoeg zijn om aan te raken. Arizona Sunshine laat je vechten om te overleven in een zinderend heet, post-apocalyptisch Arizona! Ben jij snel en scherp genoeg om je door deze zombie-apocalyps heen te schieten?

KINDERFEESTJE

Bij ons vier je je verjaardagsfeestje al vanaf 6 kinderen. Spring van de trampo naar een Virtuix-Omni platform, ga bowlen en sluit af met frietjes en limonade. Lees gauw verder en boek je arrangement!

GROEPEN & PARTIJEN

Jump Skillz is ideaal voor een vriendenuitje, teamuitje, vrijgezellenuitje of een groepsfeest. Je kiest uit wat je wilt doen en wij regelen de rest. Van bowlen tot gamen, klimmen en Obstakel parcours en van eten tot dansen: we heten je van harte welkom.

BEDRIJFSEVENEMENT

Kom jumpen, fun bowlen of gamen met je collega´s! Je kunt ook een obstacle course doen of je weg banen door het laser labyrint. Wat je ook wilt, wij regelen het. Zo gemakkelijk plan je een bedrijfsuitje.

CONTACT

Heeft u vragen over onze arragenement of heeft u hulp nodig bij het boeken van jouw evenement of arrangement neem dan contact met ons op via purmerend@jumpskillz.nl

JUMPSKILLZ ADVENTURE PARK

BEN JIJ DE VOLGENDE ROBIN HOOD?

BEN JIJ NET ZO SNEL ALS MAX VERSTAPPEN?

DE ULTIEME VR GAMING EXPERIENCE

KINDERFEESTJE

WAT TE VERWACHTEN?

Prive Kinderfeestje

Kinderfeestje
4-16 kinderen

Virtual Reality Experience
– De totale VR beleving
– Inclusief Limonade
– Complete VR Programma
– 1-2 VR hosts/begeleiders

Lounge
Aansluitend kan de Lounge bijgeboekt worden, waar na afloop de kinderen terecht kunnen om bijvoorbeeld hapjes, patatjes of taart te eten of cadeautjes uit te pakken .

Inbegrepen
– Borden en bestek indien gewenst
– Limonade

Niet inbegrepen
Mag je zelf meenemen / verzorgen
– Taart
– Cadeaus

– Versiering van de lounge

Compleet verzorgd

Bij aankomst wordt de groep verwelkomd en gaat het feest beginnen. Wij hebben speciaal voor julie een toffe selectie gemaakt van verschillende VR Games met een hoge fun factor. We richten ons voornamelijk op de multiplayer games waar de kinderen gezamenlijk kennis maken met de virtuele gaming wereld!

We passen het programma aan op het speelniveau van de kinderen indien nodig en zorgen ervoor dat de games kids proof zijn!

Voor meer info omtrent het programma zie volgende sectie hieronder.

De VR BEGELEIDERS

Onze VR begeleiders zullen zorgen voor de hele programmering. We gaan voor de totaal belevenis en nemen daardoor alles uit handen, zodat de kids enkel hoeven te genieten. 

Wat je kan verwachten van de VR Hosts
– Top service!
– Opstarten van de games.
– Opzetten/verstellen van de high end VR-brillen
– Schoonmaken van de vr-brillen
– Spelbegeleiding en inleiding van het programma
– Zorgen voor de wissel rondes
– Bijhouden van de Toernooi scores
– Indien nodig, de moeilijkheidsgraad verhogen / verlagen

LET’S PLAY VR